Blog abonnement

Je hebt vast al vaak gehoord dat regelmatig bloggen goed is voor je bedrijf. Het verbetert je zichtbaarheid op Google en zorgt ervoor dat je dus meer relevante bezoekers op je website krijgt. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat als je zelf geen tijd of geen zin hebt om regelmatig in de pen te klimmen? Of wat als je er regelmatig voor gaat zitten, maar het niet helemaal wil lukken? Dan is het blog abonnement iets voor jou! 

Ik schrijf maar al te graag teksten en blogs voor jouw bedrijf. Geen onderwerp is mij te gek. Na een eerste kennismaking gaan we aan de slag en maken we een planning voor de blogs. Welke onderwerpen gaan we komende maand behandelen? Vervolgens ga ik voor je aan de slag met het schrijven. Ik lever het artikel aan inclusief afbeelding, SEO teksten én social post over het artikel. Uiteraard mag jij hier ook nog iets over zeggen: per blog krijg je één revisieronde! 

Hieronder zie je de verschillende opties. Hoe hard wil jij gaan? Hoeveel relevante bezoekers wil jij naar jouw website trekken? Laat het me vooral weten, ik sta te popelen om te beginnen! 

 

De getoonde prijzen zijn exclusief btw.